Akých 5 trendov v šperkoch vládlo letu?

1

Nie len so slovom leto, ale aj s letnou sezónou sa nám spája príjemný, dovolenkový a uvoľený pocit. Slnko, voda a oddych. A čo by to bolo za ročné obdobie, keby sa nám netrblietal svet.

A leto je síce na konci, ale spomienkou na 5 najvýraznejších trendov v oblasti šperkov, si jeho atmosféru pripomenieme.

 

1. BODY CHAIN - RETIAZKA NA TELO

2

Retiazky na krku, na nohe a už niekoľká sezóna sa nesie v znamení retiazok na telo. Na farbe zlata nezáleží, kombinuje sa všetko so všetkým, dôležité je, aby to bolo vidieť. 

 

2. PERLY, PERLY, PERLIČKY

3Perly milujú vodu. Veď v nej vznikajú. Ale... Napriek pôvodu ich vzniku nie je odporúčané perlové šperky nosiť pri športe a ani pri návšteve bazéna, či kúpaní sa v mori. Chlór je pre prírodné perly zničujúci a kombinácia slanej morskej vody a piesku môže poškodzovať ich štruktúru. Viac o starostlivosti pri perlových šperkoch nájdete v osobitnom blogu tu : Perlové šperky

To nám však nebráni nosiť ich počas letných večerov na koktejl párty pri bazéne, či nočnú prechádzku po pláži.

 

3. FAREBNÉ KAMIENKY 

4

Farby nepochybne patria k letu. Môžeme si dovoliť všetko, čo ladí s naším vkusom. Či už to trápi susedu na vedľajšom lehátku alebo nie. Veď na tomto svete sme na to, aby sme boli štastní. A opálení. A trblietaví.

 

4. VIAC VRSTIEV RETIAZOK

5

"Retiazok mám dosť." legenda hovorí, že na svete sú aj takí ľudia, ktorí si to myslia. My ich našťastie nepoznáme :) A tak sa spoločne riadime heslom: "Niekedy viac je jednoducho viac." A keď dokážete retiazky nakombinovať do vrstiev tak, že každá jedna žiari a zároveň predstavujú dokonalý celok, kto by Vám už len čo vyčítal?! Možno neprekonateľný vkus? :D

 

5. BE CUFFED - PEVNÉ NÁRAMKY

6  Výrazné náramky sa v sezóne 2022 nosia po celých rukách. Lebo nielen zápästie si chceme ozdobiť. A opäť pripomíname, že sa kombinuje všetko so všetkým a viac je viac. 

 

Záverom dodáme už len, že mnoho z letných trendov prechádza aj do tých jesenných. Takže poďme spolu žiariť aj v oranžovo, červeno hnedých farbách.   

Späť do obchodu